Portfolio

We hebben het geluk om voor toekomstgerichte klanten te mogen werken. Hun toewijding en passie inspireert ons om steeds betere oplossingen te bedenken.

Window Plaza

Window Plaza, dochter onderneming van Hoogstraate Bouw is uniek in Belgie. Geen enkel ander bedrijf in ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten heeft zo'n compleet en uitgebreid assortiment producten op maat. Window Plaza wil al haar doelgroepen - van consumenten tot bouwvakkers en personeel optimaal kunnen bedienen. Daarom aan ons de vraag of we een applicatie konden ontwikkelen dat eenvoudig de prijs van ramen en deuren berekend. De site en webapplicatie moest gebruiksvriendelijk zijn. Duidelijk. Daar hebben we voor gezorgd dus!

Kenmerkend voor deze webiste is het op maat gecodeerd productconfigurator. Er werd tevens een koppeling gemaakt met een beheerderspaneel.

Naar website Ik wil ook een website!

Rolluik Plaza

Naast Window Plaza heeft LK Media Rolluik Plaza voor Hoogstraate Bouw ontwikkeld. De core business bevat rolluiken en garagepoorten online verkopen.

Via de op maat productconfigurator kan men niet alleen prijzen opvragen voor rolluiken, maar ook zelf berekennen hoeveel energie bespaart zal worden met nieuwe rolluiken of garagepoorten over een periode van 3-5-10 jaar.

LK Media integreerde ook een koppeling met LZverpakking van DHL zodat consumenten hun bestellingen gemakkelijk kunnen laten bezorgen bij een ophaalpunt.

Naast de website werd ook de catalogus en het logo door LK Media ontworpen.

Naar website Ik wil ook een website!

BOUWBEDRIJF DONOVAN TACK

Bouwbedrijf Donovan Tack levert maatwerk voor alle verbouwings werkzaamheden. Door hun jarenlange ervaring in kleine en grote verbouwingsprojecten kunnen ze al uw werk uit handen nemen. Bouwbedrijf Donovan Tack is o.a. gespecialiseerd in het plaatsen en automatiseren van ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten.

LK Media heeft voor Bouwbedrijf Donovan Tack een Responsive website gerealiseerd, die op alle apparaten goed te gebruiken is. Ook heeft LK Media rekening gehouden met conversie optimalisatie.

Naar website Ik wil ook een website!

PRAKTIJK SCHRAEPENBOUVEZ

Kinie en Psycho Praktijk Schraepenbouvez is een groepspraktijk in het centrum Edegem, Antwerpen. Het is een associatie van psychotherapeuten en kinietherapeuten, gespecialiseerd op verschillende specifieke vakdomeinen.

LK Media heeft voor praktijk Schraepenbouvez - kinesitherapie en psychotherapie Edegem een Responsive website gerealiseerd, die op alle apparaten goed te gebruiken is. Wim Schreapen, zaakvoerder van Schraepenbouvez heeft met een nieuwe website de intenties zijn doelpubliek te halen. Daarom heeft LK Media zich niet alleen gefocused op design maar uiteraard ook op SEO en conversie optimalisatie.

Naar website Ik wil ook een website!

GroothandelRamen

GroothandelRamen is een familiebedrijf met al meer 30 jaar ervaring in ramen en deuren. GroothandelRamen levert over heel België en Nederland wekelijks ramen en deuren. Deze voldoen aan Europese kwaliteitsnormen. Daardoor garandeert GroothandelRamen de hoogste kwaliteit. GroothandelRamen gecertificeerde Experts helpen u met informatie, advies, inspiratie.

LK Media heeft voor GroothandelRamen - Ramen en Deuren Antwerpen een Responsive en Call to Action website gerealiseerd. Kenmerkend voor deze webiste is het op maat gecodeerd offerte web applicatie. Er wordt tevens een koppeling gemaakt met een beheerderspaneel.

Naar website Ik wil ook een website!

Ties & Laces

Ties & Laces is ontstaan uit de achterliggende gedachte dat styling voor iedereen gemakkelijk bereikbaar en betaalbaar moet zijn, zonder dat men naar verschillende winkels moet gaan om de juiste combinatie bij elkaar te zoeken. De kennis en ervaring, oog voor detail, innoverende ideeën en inspelen op de nieuwste en komende modetrends zijn de kernwaarden van Ties&Laces.

LK Media heeft voor Ties & Laces een Responsive en Call to Action webshop gerealiseerd. Kenmerkend voor deze webiste zijn de combinatie producten met talloze aanbiedingen. Er wordt tevens een koppeling gemaakt met een beheerderspaneel.

Naar website Ik wil ook een website!

Gilpro

Gilpro is een jong en dynamisch schildersbedrijf dat garant staat voor een hoogwaardige afwerking met een oog voor detail. Gilpro's werkzaamheden bestaan uit particuliere schilderwerken, zandstraalwerken, luchtgommen en reinigingswerken.

In 2015 mochten we voor Gilpro al een website ontwerpen. Dat was voor alle partijen goed bevallen. In 2017 vroegen ze ons weer, deze keer voor hun schildersbedrijf. We zijn trots op het resultaat. Maar we laten het hier niet bij: na oplevering hebben we een meerjarenplan gemaakt voor het onderhoud van de website.

Naar website Ik wil ook een website!

RAAM.shop

RAAM.shop onderdeel van RIGO BVBA is al meer dan 35 jaar een betrouwbare ramen en deuren verdeler aan particulieren en aan de zakelijke markt.

Voor RAAM.shop ging deze specifiek om de ramen calculator en de CRM - admin panel. Dat doen wij. Is SEO en SEA nodig? Gaan wij aan de slag.

Een week later staat de nieuwe website online. Bijkomend voordeel: dankzij de CRM krijgt RAAM.shop een overzicht van al hun projecten, offertes en bestellingen.

Naar website Ik wil ook een website!