Conversie Optimalisatie

Door een constante cyclus van testen, analyseren en aanpassen.

Wat is Conversie Optimalisatie?

Veel verkeer op een website is positief, maar wanneer bezoekers snel of gelijk wegklikken is het weinig waard. Belangrijk is om te stellen welke online doelen (conversies) uw website heeft. Dat kan de aankoop van een product zijn, maar bijvoorbeeld ook een nieuwsbriefinschrijving of offerteaanvraag. Het uitgangspunt hierbij is om meer conversie te bereiken met hetzelfde aantal bezoekers die u krijgt door uw website gebruiksvriendelijker te maken. Een prettigere gebruikerservaring levert meer converterende, en uiteindelijk klanten of terugkerende bezoekers op.

Om te bepalen of uw website geoptimaliseerd is om hoger rendement te behalen uit uw online marketing activiteiten hebben onze experts een Checklist voor u samengesteld:

  • Sluiten de inhoud en de presentatie van uw produten of diensten goed aan op de doelen van de website bezoeker?
  • Wordt snel een overzicht geboden van de belangrijkste inhoud van de website (liefst op de homepage)?
  • Kan men zich een duidelijk beeld vormen van de structuur van de website?
  • Zijn de pagina's geoptimaliseerd voor de zoekwoorden waarmee mensen de informatie zoeken?
  • Is steeds duidelijk wat men moet doen om bepaalde handelingen te verrichten?
  • Komt de site op alle platforms en in alle browsers goed tot zijn recht?

Als u geen definitief antwoord heeft op de bovenstaande vragen dan bent u zeker bij ons aan de juiste adres

Het zal u misschien verbazen, maar zelfs de kleinste veranderingen in uw website kan uw conversie fors verhogen

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van conversieoptimalisatie? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Direct contact opnemen

Testen is een essentieel onderdeel van conversie optimalisatie. Met diverse tests maken we inzichtelijk hoe de conversie van een pagina verhoogd kan worden. Een greep uit onze conversie optimalisatie mogelijkheden:

Meer informatie over hoe u de ervaring van uw website bezoekers kan verbeteren User Experience Optimalisatie (UXO)
User experience (UX) verwijst naar de algehele indruk die bezoekers krijgen van alle aspecten van een website, waaronder de waarde van de content of informatie die wordt geboden, het gemak van de navigatie en indeling, de functionaliteit en de laadtijd van de webpagina’s. LK Media maakt niet enkel een user experience analyse van uw website, wij gaan ook aan de slag met de resultaten.

Meer informatie over hoe u een call to action plaatst op uw website Call to Action Analyse (CTA)
Een call to action button is een knop die ervoor moet zorgen dat websitebezoekers tot een actie overgaan. Een goede call to action button moet opvallen en de aandacht van de bezoeker trekken. Elke call to action is anders en wat bij de ene werkt zal voor de ander misschien juist averechts werken. Onze experts analyseren verschillende stijlen en woordkeuzes uit en houden de conversieratio in de gaten.

Meer informatie over hoe u de gebruikerservaring van uw website kan verbeteren Website Usability Analyse
Een website die goed gevonden wordt en technisch correct werkt is de eerste stap tot succes. Alleen vraagt u zicht af wat bedoekers van uw website vinden. Met een usability optimalisatie analyse gaan we testen of uw website gebruiksvriendelijk is. Door verschillende technieken toe te passen kunnen we de bezoekers van uw website een richting in sturen. Onze experts maken voor u een rapport, waarin duidelijk is omschreven welke delen van uw website verbeterd kunnen worden voor een betere bezoekerservaring.

Meer informatie over hoe u een call to action plaatst op uw website Landingpage optimalisatie
De landingspagina is een webpagina waar een bezoeker op terecht komt, nadat hij op een banner of advertentie heeft geklikt. U wilt dat men een actie verricht op deze landingspagina, bijvoorbeeld dat ze zich inschrijven voor een nieuwsbrief, een offerte aanvragen of een product kopen. Het is daarom van belang uw landingspagina zó in te richten dat de lezer niet alleen de actie wíl verrichten, maar u het hem ook zo makkelijk mogelijk maakt.

Waarom L&K Media?

Experts

In Website Design
Development

1 Jaar

Gratis Technische
Support

1000+

Voltooide projecten
200+ Vaste klanten

10+ Jaren

Van vertrouwen
Ervaring

Make you DREAM website a REALITY.

Neem contact op

OF- Bel ons: 03 334 85 56