Database Ontwikkeling

Een database afgestemd op uw bedrijf

Uw bedrijfsdocumenten in een professioneel jasje Meer informatie

Op maat gemaakt databasesysteem

Heeft u grote ambities of past uw bedrijf niet in een standaard webapplicatie? Onze specialisten ontwikkelen voor u een op maat gemaakt databasesysteem, zodat u zeker weet dat dit systeem voor 100% aansluit bij de wensen en ontwikkelingen van uw organisatie.

Wilt u meer weten over databasesystemen en de mogelijkheden ervan? Neem dan nog vandaag contact met ons op voor een afspraak.

Direct contact opnemen

Database ontwikkelen

Vroeger waren er nog grote archiefkasten nodig om alle bedrijfsdata in op te slaan, tegenwoordig kunt u dit opslaan in een digitale 'archiefkast'. Het voordeel van een database is dat deze uitstekend te koppelen is met bijvoorbeeld een webapplicatie. Dit maakt het mogelijk snel en eenvoudig informatie op te vragen. Zo kunt u beter op wensen van klanten inspelen, processen in kaart brengen en optimaliseren. Wij hebben jarenlange ervaring in het programmeren van databases en de koppeling met software.

Voordat wij een database voor u opzetten, zal eerst uw huidig systeem met een analyse in kaart gebracht worden. In deze analyse wordt uiteraard uw wensen en de specifieke kenmerken van uw bedrijf meegenomen. Uiteindelijk wordt uw persoonlijk databasesysteem opgezet. In samenspraak met u wordt een database oplossing ontwikkeld die aan al uw wensen voldoet.

Onze specialisten kijken samen met u naar mogelijke oplossingen op maat.

Ik wil meer weten

Database uitbreiding

Indien u reeds een database heeft, is er de mogelijkheid deze verder uit te breiden. Onze specialisten kijken samen met u naar mogelijke aanpassingen en uitbreidingen. Gelukkig kunnen de voor u ontwikkelde databases meestal doorontwikkeld en/of aangepast worden. Zo beschikt u altijd over de juiste functies in uw database systeem.

Waarom L&K Media?

Experts

In Website Design
Development

1 Jaar

Gratis Technische
Support

1000+

Voltooide projecten
200+ Vaste klanten

10+ Jaren

Van vertrouwen
Ervaring

Make you DREAM website a REALITY.

Neem contact op

OF- Bel ons: 03 334 85 56