Webapplicatie Ontwikkeling

Altijd en Overal Beschikbaar

CRM-Systeem
Centrale agenda
Personeelsplanning

Webapplicatie - Automatisering van uw bedrijf

Processen binnen een organisatie vergemakkelijken en automatiseren, helemaal gericht op uw bedrijfsvoering. Klinkt goed hè? Dat is precies waarvoor een webapplicatie ontwikkeling bedoeld is: om de interne organisatie gemakkelijker te maken. Van ontwerp tot ontwikkeling, zelfs in complexe databasesystemen. Wij denken graag mee en ontwikkelen uw webapplicatie altijd volledig op maat!

Een webapplicatie is bedoeld om processen binnen uw organisatie te vergemakkelijken, automatiseren en professionaliseren. De medewerkers van uw organisatie zijn dus de voornaamste doelgroep. LK Media heeft de vereiste kennis in huis, nodig voor de ontwikkeling van webapplicaties, voor elk doel. Voorbeelden van door ons ontwikkelde webapplicaties: CRM-systemen (Customer Relationship Management), ledenbeheer of diensten-administratie en nog zo veel meer.

Voordelen van webaplicaties

  • Eenvoudig in beheer
  • Implementatie met eindeloze functionaliteiten
  • Overal toegankelijk, met een internet verbinding
  • Gebruiken geen hardeschijf ruimte
  • Heeft geen updates nodig op de werkplek
  • Eenvoudig te koppelen aan andere websites
  • Platform onafhankelijk

Mogelijkheden oneindig

De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. LK Media implementeert alle door u gewenste functionaliteiten. Of het gaat om een bar- / QR code scanner, het versturen van SMS berichten of het afhandelen van betalingen, geen probleem. Ook kan LK Media uw webapplicatie koppelen aan uw webshop, boekhouding, Dropbox account en ieder andere web-toepassing.

Mobiel Vriendelijk

Vandaag de dag is het ondenkbaar om webapplicaties te ontwikkelen die enkel en alleen toegankelijk zijn voor de computer. Een kwart van alle webbezoeken gebeuren met een mobiel toestel. Voor bepaalde bedrijven is een mobiel vriendelijke webapplicatie bovendien veel nuttiger dan een desktop applicatie omdat hun toepassing mobiliteit vereist.

LK Media ontwikkelt webapplicaties voor elk soort onderneming en gebruikers. Tijdens de ontwikkeling zoeken we naar de beste toepassing om de gebruiker zo intuïtief mogelijk te laten surfen, voorzien van de beste logica en mooiste unieke designs. We zorgen ervoor dat de ontwikkelde applicatie in realiteit overeenstemt met uw visie en concept.

Expert Consulteren

Waarom L&K Media?

Experts

In Website Design
Development

1 Jaar

Gratis Technische
Support

1000+

Voltooide projecten
200+ Vaste klanten

10+ Jaren

Van vertrouwen
Ervaring

Make you DREAM website a REALITY.

Neem contact op

OF- Bel ons: 03 334 85 56