Search Engine Optimization

Meer bezoekers op uw site door topposities in Google

De intenties van uw bedrijfs doelpubliek begrijpen en beantwoorden.
Dat is het doel van zoekmachine marketing!

Bescherm uw Zoekmachine Ranking

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachine-optimalisatie. Concreet: LK Media bouwt uw website op volgens de regels van de kunst en zetten u op koers naar de top van de zoekresultaten. Zo haalt u een pak meer bezoekers binnen. Want gevonden worden in Google, daar draait het om op het overvolle internet van vandaag.

Een vast team begeleidt u op maat van uw organisatie en implementeert samen een effectieve SEO-strategie die uw marketingkansen gevoelig zal verhogen.

Hoe pakken we SEO aan?

  • 1 Bepalen van Doelstellingen
  • 2 Analyse van Zoekwoorden
  • 3 Content en Copyrighting
  • 4 Technische Optimalizatie

Bepalen van Doelstellingen:

Wat is de bedoeling? Wat wenst u te bereiken? Hoe gaan we dat bereiken? Over wie gaat het hier? En hoe gaan we meten wat we gaan doen? Allemaal vragen die een concreet antwoord krijgen bij het bepalen van uw zoekmachine-optimalisatie doelstellingen.

LK Media brengt samen met u deze doelstellingen boven tafel. De SEO doelstelling analyse is een noodzakelijk instrument tot succes.

Ik wil meer weten

Analyse van Zoekwoorden:

Uw doelgroep zoekt u, maar weten ze hoe ze u kunnen vinden? Andersom gedacht: weet u met welke zoekwoorden uw doelgroep achter de computer kruipt? Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek vertelt u bij welke zoekvragen u klaar moet staan in de zoekmachines.

Zoekwoorden kunnen variëren van één enkele term tot een combinatie van een aantal belangrijke woorden. Middels een slimme integratie van de juiste zoekwoorden kunt u uw doelgroep op het juiste moment vangen. Maar dat is niet eenvoudig: want wie wenst u nu eigenlijk te bereiken? Kiest u voor een brede doelgroep, met algemene zoektermen of gaat u voor een efficiënt bereik van een specifieke groep zoekers?

De zoekwoorden Analyse van LK Media beoordeelt zoekwoorden op:

  • Gebruiksfrequentie: Zoekwoorden die veel gebruikt woorden.
  • Positie: Zoekwoorden of een combinatie ervan die hoog scoren binnen zoekmachines.
  • Conversieperspectief: Zoekwoorden die leiden tot een lead of verkoop.
  • Clickfrequentie: Zoekwoorden die tot veel clicks leiden.
  • Concurrentiepositie: Zoekwoorden met minder concurrentie.
  • Gedragsperspectief: Zoekwoorden die leiden tot wenselijk gedrag.

Wilt u meer weten over SEO en de mogelijkheden voor uw website? Neem dan nog vandaag contact met ons op voor een afspraak.

Direct contact opnemen

Content en Copywriting:

Succesvolle websites zijn niet gewoon goed vindbaar: ze zijn vooral goed vindbaar voor de doelgroep. De content van LK Media zorgt dat uw website in beeld komt bij de consumenten waar u uw pijlen op heeft gericht. Een zoekwoordenonderzoek en contentstrategie ligt hieraan ten grondslag.

Technische Optimalisatie:

Uw website ziet er logisch uit, maar snapt Google ’m ook? Kunnen de zoekmachines met uw website uit de voeten? LK Media voert een technische SEO analyse uit en ondersteunt u voor een SEO-proof resultaat, met optimale indexering door Google als gevolg.

Meer informatie over SEO in het algemeen of de technische status van uw website? Neem vandaag nog contact met ons op voor advies.

Offerte aanvragen