Portfolio

We hebben het geluk om voor toekomstgerichte klanten te mogen werken. Hun toewijding en passie inspireert ons om steeds betere oplossingen te bedenken.

Window Plaza

Window Plaza, dochter onderneming van Hoogstraate Bouw is uniek in Belgie. Geen enkel ander bedrijf in ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten heeft zo'n compleet en uitgebreid assortiment producten op maat. Window Plaza wil al haar doelgroepen - van consumenten tot bouwvakkers en personeel optimaal kunnen bedienen. Daarom aan ons de vraag of we een applicatie konden ontwikkelen dat eenvoudig de prijs van ramen en deuren berekend. De site en webapplicatie moest gebruiksvriendelijk zijn. Duidelijk. Daar hebben we voor gezorgd dus!

Kenmerkend voor deze webiste is het op maat gecodeerd productconfigurator. Er werd tevens een koppeling gemaakt met een beheerderspaneel.

Naar website Ik wil ook een website!

Rolluik Plaza

Naast Window Plaza heeft LK Media Rolluik Plaza voor Hoogstraate Bouw ontwikkeld. De core business bevat rolluiken en garagepoorten online verkopen.

Via de op maat productconfigurator kan men niet alleen prijzen opvragen voor rolluiken, maar ook zelf berekennen hoeveel energie bespaart zal worden met nieuwe rolluiken of garagepoorten over een periode van 3-5-10 jaar.

LK Media integreerde ook een koppeling met LZverpakking van DHL zodat consumenten hun bestellingen gemakkelijk kunnen laten bezorgen bij een ophaalpunt.

Naast de website werd ook de catalogus en het logo door LK Media ontworpen.

Naar website Ik wil ook een website!

BOUWBEDRIJF DONOVAN TACK

Bouwbedrijf Donovan Tack levert maatwerk voor alle verbouwings werkzaamheden. Door hun jarenlange ervaring in kleine en grote verbouwingsprojecten kunnen ze al uw werk uit handen nemen. Bouwbedrijf Donovan Tack is o.a. gespecialiseerd in het plaatsen en automatiseren van ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten.

LK Media heeft voor Bouwbedrijf Donovan Tack een Responsive website gerealiseerd, die op alle apparaten goed te gebruiken is. Ook heeft LK Media rekening gehouden met conversie optimalisatie.

Naar website Ik wil ook een website!

PRAKTIJK SCHRAEPENBOUVEZ

Kinie en Psycho Praktijk Schraepenbouvez is een groepspraktijk in het centrum Edegem, Antwerpen. Het is een associatie van psychotherapeuten en kinietherapeuten, gespecialiseerd op verschillende specifieke vakdomeinen.

LK Media heeft voor praktijk Schraepenbouvez - kinesitherapie en psychotherapie Edegem een Responsive website gerealiseerd, die op alle apparaten goed te gebruiken is. Wim Schreapen, zaakvoerder van Schraepenbouvez heeft met een nieuwe website de intenties zijn doelpubliek te halen. Daarom heeft LK Media zich niet alleen gefocused op design maar uiteraard ook op SEO en conversie optimalisatie.

Naar website Ik wil ook een website!

GroothandelRamen

GroothandelRamen is een familiebedrijf met al meer 30 jaar ervaring in ramen en deuren. GroothandelRamen levert over heel België en Nederland wekelijks ramen en deuren. Deze voldoen aan Europese kwaliteitsnormen. Daardoor garandeert GroothandelRamen de hoogste kwaliteit. GroothandelRamen gecertificeerde Experts helpen u met informatie, advies, inspiratie.

LK Media heeft voor GroothandelRamen - Ramen en Deuren Antwerpen een Responsive en Call to Action website gerealiseerd. Kenmerkend voor deze webiste is het op maat gecodeerd offerte web applicatie. Er wordt tevens een koppeling gemaakt met een beheerderspaneel.

Naar website Ik wil ook een website!

Ties & Laces

Ties & Laces is ontstaan uit de achterliggende gedachte dat styling voor iedereen gemakkelijk bereikbaar en betaalbaar moet zijn, zonder dat men naar verschillende winkels moet gaan om de juiste combinatie bij elkaar te zoeken. De kennis en ervaring, oog voor detail, innoverende ideeën en inspelen op de nieuwste en komende modetrends zijn de kernwaarden van Ties&Laces.

LK Media heeft voor Ties & Laces een Responsive en Call to Action webshop gerealiseerd. Kenmerkend voor deze webiste zijn de combinatie producten met talloze aanbiedingen. Er wordt tevens een koppeling gemaakt met een beheerderspaneel.

Naar website Ik wil ook een website!

Gilpro

Gilpro is een jong en dynamisch schildersbedrijf dat garant staat voor een hoogwaardige afwerking met een oog voor detail. Gilpro's werkzaamheden bestaan uit particuliere schilderwerken, zandstraalwerken, luchtgommen en reinigingswerken.

In 2015 mochten we voor Gilpro al een website ontwerpen. Dat was voor alle partijen goed bevallen. In 2017 vroegen ze ons weer, deze keer voor hun schildersbedrijf. We zijn trots op het resultaat. Maar we laten het hier niet bij: na oplevering hebben we een meerjarenplan gemaakt voor het onderhoud van de website.

Naar website Ik wil ook een website!

RAAM.shop

RAAM.shop onderdeel van RIGO BVBA is al meer dan 35 jaar een betrouwbare ramen en deuren verdeler aan particulieren en aan de zakelijke markt.

Voor RAAM.shop ging deze specifiek om de ramen calculator en de CRM - admin panel. Dat doen wij. Is SEO en SEA nodig? Gaan wij aan de slag.

Een week later staat de nieuwe website online. Bijkomend voordeel: dankzij de CRM krijgt RAAM.shop een overzicht van al hun projecten, offertes en bestellingen.

Naar website Ik wil ook een website!

TIC Constructt

TIC Contrcuct Aannemer en bouwbedrijf is een specialist in nieuwbouw en renovatie. Onderhouden, renoveren, transformeren, verduurzamen en restaureren is TIC Contructt in ervaren en vertrouwde handen.

Het unieke en meest uitdagende aan deze website was om een portfolio widgets te koppelen en deze responsive te maken zodat het op elk type apparaat goed zichtbaar was. Bij deze website is gebruik gemaakt van PHP Framework Codeigniter.

Sjef heeft ons toevetrouwd met het project en wij hebben de huisstijl en website in 14 dagen kunnen leveren.

Naar website Ik wil ook een website!

HEBEA Professional

HEBEA Professional biedt professionele producten aan in combinatie met sublieme ondersteuning voor schoonheidsspecialisten en brancheverwante beroepen, waarbij de focus ligt op onderscheidende merken met bewezen resultaten en daarbij horende toegepaste professionele opleidingen en trainingen.

De layout bevat bewust de kleuren blauw en grijs om aan te geven dat zowel mannen als vrouwen in deze webshop op het goede adres zijn.

HEBEA Professional is een groothandelaar en distribiteur, daarom worden de prijzen van de producten alleen getoond aan geverifieerde klanten. De website moest ook snel werken op een gsm, ondanks dat de groothandel duizenden artikelen aanbiedt in de webshop.

Naar website Ik wil ook een website!

Maccjewel

Macc Jewels werd opgericht door Danielle Sioen, licenciaat Economie en bestuurder bij Sioen Industries.

De website kreeg een exclusieve uitstraling vanwege de grote kwaliteit van juwelen met diamanten. De bestellingen komen in een back-office administratie systeem, dat de verdere afhandeling begeleidt en monitort. Ook in de klantenzone wordt de voortgang gerapporteerd en de historie van bestellingen en facturen bewaart.

De aangeleverde foto’s van nieuwe collecties worden met een programma op het juiste formaat en juiste dichtheid gezet en hierna automatisch ingelezen.

Door gebruik te maken van PHP en Code Codeigniter werkt het draaiende carrousel en de webshop zeer goed op een GSM.

Naar website Ik wil ook een website!

Restaurant Helios

Helios (wordt uitgesproken als ‘iliós’) betekent ‘zon’ in het Grieks. Een stukje Griekse zon in hartje Zaventem hoor ik u denken? Dat is een schot in de roos!

Gezien de eenvoud van deze website hebben we gekozen voor een website die bestaat uit meerdere pagina's en niet zoveel kleuren. Op die manier konden we extra nadruk leggen op enkele interessante zoektermen.

Al vrij snel werd de website goed zichtbaar in Google. Ookal hebben de mensen van Restaurant Helios een drukbezochte Facebook-pagina waar ook alle contactinformatie teruggevonden kan worden, toch trekt ook de website heel wat bezoekers aan.

Naar website Ik wil ook een website!

VZW JLJK

JLJK ondersteunt hun klanten tijdens hun zoektocht uit de ultra- orthodoxe gemeenschap. JLJK, gevestigd in Antwerpen biedt een uitgebreid pakket diensten aan, zoals sociaal- emotionele ondersteuning, coaching/ advies en veel meer.

LKMedia werd gecontacteerd om de bestaande website up-to-date te brengen met nieuwste webtechnieken en met de mogelijkheid om deze zelf te onderhouden.

Wij hebben een nieuwe responsive lay out site ontworpen zodat deze ook gebruiksvriendelijk werd voor mobiele apparaten (smartphones en tablets). Door de specifieke eisen van de klant werd er geopteerd voor het content management syteem Drupal. Door gebruik te maken van deze technologie kan JLJK optimaal de website zelf onderhouden.

Naar website Ik wil ook een website!

SurpriseDate En Speeddaten

Surprisedate bestaat uit 2 fulltimers, prille dertigers, waarbij de 1 zich bezig houdt met het in elkaar boksen en uitwerken van nieuwe dates, terwijl de ander een gepassioneerd IT'er is en virtueel alles in goede banen leidt.

SurpriseDate contacteerde LKMedia met de vraag om dit platform te ontwerpen en ontwikkelen. Tevens werd er gevraagd om de site zodaning op te bouwen dat de bezoekers een account kunnen aanmaken en met elkaar kunnen chatten en matchen.

LKMedia ontwierp het platform door gebruik te maken van de PHP Framework Laravel met een Customer relationship management en een aangepast content management systeem. De site werd tevens opgebouwd voor optimaal gebruik op mobile devices. Resultaat? Happy people ...

Naar website Ik wil ook een website!

CoStaff - Tijdelijk & Buitenlands Personeel

CoStaff is een interimkantoor dat geheel gespecialiseerd is in tijdelijk en buitenlands personeel. CoStaff kent voor het plaatsen van medewerkers een landelijk beriek. Het kan hierbij gaan om mensen die zij in het buitenland werven of werknemers uit België. Altijd bezitten tijdelijke en buitenlandse werknemers van de nodige certificaten. Ook heftruckchauffeurs kunnen zij op tijdelijke basis binnen een bedrijf plaatsen.

LKMedia ontwierp hun website door gebruik te maken van de PHP Framework codeigniter met een Customer relationship management, personeelssysteem en een aangepast content management systeem. De site werd tevens opgebouwd voor optimaal gebruik op mobile devices.

Naar website Ik wil ook een website!

Easy Living Today

Easy Living Today is een kleine organisatie met de grote ambitie om een bijdrage te leveren aan ieders veiligheid en comfort. Dit doen ze door te werken met nieuwe producten die revolutionair zijn door de achterliggende vernieuwende techniek waardoor ze oplossingen bieden in situaties waar dit tot voor kort niet mogelijk was, of alleen voor de rijkste gebruikers!

LKMedia ontwierp hun website door gebruik te maken van de PHP Framework codeigniter met een Customer relationship management, personeelssysteem en een aangepast content management systeem. De site werd tevens opgebouwd voor optimaal gebruik op mobile devices.

Naar website Ik wil ook een website!

DuurzaamBouwen

DuurzaamBouwen heeft de juiste mensen in huis om topkwaliteit en de nodige zorgbreedte te garanderen, op alle vlakken. Het team van DuurzaamBouwen bestaat uit gemotiveerd en ervaren medewerkers, waarvan Ludo Van Bouwel als ingenieur boukunde en duurzame installaties en bouwdeskundigen die thuis zijn in verschillende disciplines om uw project van A tot Z tot een goed einde te brengen en uw installatie in optimale conditie te houden.

LKMedia ontwierp hun website door gebruik te maken van de PHP Framework codeigniter met een Customer relationship management. De site werd tevens opgebouwd voor optimaal gebruik op mobile devices.

Naar website Ik wil ook een website!

AutoBelettering24

AutoBelettering24 wil jouw auto of bestelwagen voorzien van een full wrap of het compleet beletteren met een kleur naar wens. Dit doen ze door heel België. Zij hebben het gehele proces in eigen beheer; vanaf het ontwerp tot het daadwerkelijk aanbrengen van de folie op het voertuig. Omdat AutoBelettering24 voor uiteenlopende klanten auto’s beletteren zijn ze in staat om jou een uitstekende kwaliteit belettering en carwrap aan te bieden tegen de laagste prijs.

LKMedia ontwierp hun website door gebruik te maken van de PHP Framework codeigniter met een Customer relationship management. De site werd tevens opgebouwd voor optimaal gebruik op mobile devices.

Naar website Ik wil ook een website!
AutoBelettering24

RistoranteRoyal

Bij RistoranteRoyal wordt enkel gewerkt met verse producten. Dit betekent dat al hun gerechten a la minute klaar gemaakt worden. Dit vraagt soms enige bereidingstijd. Zij rekenen hiervoor op uw begrip. Heeft u een dagje geen zin in koken? Op de kaart kunnen gerechten worden afgehaald. U ken bij RistoranteRoyal het ganse jaar door mosselen krijgen. Enkel buiten het seizoen vragen ze u vriendelijk op voorhand te reserveren.

LKMedia ontwierp hun website door gebruik te maken van de PHP Framework codeigniter. De site werd tevens opgebouwd voor optimaal gebruik op mobile devices.

Naar website Ik wil ook een website!
ristoranteroyal.be

Marenzo Ramen & Deuren

Bij Marenzo Ramen & Deuren is het niet meer nodig om een offerte aan te vragen om achter de prijs van de ramen of deuren te komen, de prijzen kan je namelijk online eenvoudig zelf berekenen. Op deze manier weet je direct waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. je hebt de keuze uit een groot aantal verschillende mogelijkheden, op die manier stel je zelf je ramen samen.

Wij hebben voor Marenzo Ramen & Deuren een Responsive en Call to Action website gerealiseerd. Kenmerkend voor deze webiste is het op maat gecodeerd offerte web applicatie. Er wordt tevens een koppeling gemaakt met een CRM.

Naar website Ik wil ook een website!
Marenzo Ramen

ADS Group

ADS Group voorheen Alpha Sales is een distributeur en importeur van geestrijke dranken op de Belgische en Luxemburgse markt sinds 1985. Als belangrijke speler op de ON Trade markt, verdelen ze meer dan 1500 referenties in sterke dranken, aperitieven en champagnes van nationale en internationale merken. ADS Group is eveneens exclusief verdeler van een twintigtal merken voor wie we hun producten op onze markt positioneren.

Wij hebben voor ADS Group een Responsive en Call to Action website gerealiseerd. Kenmerkend voor deze webiste is de merken en webshop. Er wordt tevens een koppeling gemaakt met de CRM.

Naar website Ik wil ook een website!
Marenzo Ramen